Misterele mileniului care este

Dezvaluirea misterelor ce v-or urma se bazeaza pe intamplari reale, iar personajele nu sunt fictive, sunt doar victimele unor experimente cu rezultate tragice, si ca o sugestie pentru securitatea dumneavoastra personala, va sfatuiesc sa numai spuneti nimaniu despre aceste macabre intamplari. 
Declaratiile si documentele celor in viata sunt pastrate la Cimitirul Eroului Necunoscut, unde au fost studiate, analizate si li s-a stabilit veridicitatea de catre un sobor de 7 preoti carciumari si 3 tarcovnici lautari. 
Primul incident straniu s-a desfasurat intr-o familie normala(alcatuirea ei consta in : o mama olteanca , un tata ardelean si cei doi copii : László si Monument) cand in ziua de 24 a lunii decembrie, capul familiei se intorcea de la munca spre casa , foarte avariat din lupta cu paharul, purtand in membrele superioare o sticla si un ghem de blana, ce parea a fi un iepuras de culoare alba, neimatriculat in comuna. 
Am incercat sa ne apropiem de urmarit pentru a elimina orice dubiu in legatura cu presupusul iepuras, insa acesta a intrat in curtea casei sale, asa ca am continuat cercetarea dintr-un nuc din apropiere unde am observat o divergenta de opinii intre cei 2 parinti .
Respectiva olteanca i-a sugerat sotului sa se duca la domnul dracu’ ca nu se mai ingrase iepurele in ziua de Craciun. 
Extrem de manios pe cele ce i-au fost adresate, sotul acesteia a luat iepurele si l-a priponit pe pajistea satului pentru ingrasare alaturi de 2 exemplare de rasa pura , rezultate din imperecherea unui magar cu o iapa.
Dupa un interval de 6 ore am fost solicitati sa intervenim de proprietari acelor mamifere de rasa pura pentru ca le-au fost maltratate fizic si mental patrupedele sub amentintarea unor obiecte contondente. 
Am intervenit cu armamentul din dotare pentru aplanarea conlictului care izbugnise, apoi i-am escortat pe toti membrii conflictului la sediul politiei pentru cercetari. 
Din declaratiile culese de la proprietari si de la mamiferele in cauza s-a ajuns la concluzia ca tot incidentul a fost generat de iepure, datorita comportamentului necivilizat, si lipsei de spirit civic fata de cei doi catari, acesta urmand sa fie prezentat organelor judiciare pentru o anliza cel putin mai amanuntita.





Un comentariu: